lavatera.reismee.nl

Nog vier weken...

De tijd vliegt, nog vier weken te gaan.... Ik kijk ernaar uit, zeker met dit grijze weer hier!

Inmiddels heb ik mijn paspoort-met-visumstempel per post terug ontvangen van de Vietnamese ambassade, oef, dat is goed gegaan!

En verder veel in-lezen, vooral over de rondreis Vietnam/Cambodja (nieuwe landen voor mij). Het lijkt een prachtige route die we zullen volgen, van noord naar zuid, van Hanoi naar Ho-Chi-Min (Saigon) en van daar uit naar Cambodja, waar ongetwijfeld het bezoek aan de Ankor Wat één van de hoogtepunten zal zijn.

Lon, Steven en Jesse

We tellen mee af!!!

Rob

Geen, 4 weken, geen 3, geen 2, maar 1!!!!!!!!

Nou zussie veel plezier met de laatste voorbereidingen, al genoeg boeken om de tijd door te komen? Met je nieuwe electornisch boek moet dat zeker lukken en het scheekt weer wat kilo'tjes in de koffer, maar ja dat zal wel weer opgevuld worden met kleren.

Wil je je reis nog wat verlengen, ga dan ook nog even door naar China. Inge zit er nu nog, maar komt op 1e kerstdag naar Nederland en blijft dan hier tot medio februari om dan weer een paar maanden naar Beijing te gaan. Kijk maar op www.mingbai.nl voor alle mogelijkheden om China op een andere manier te zien.

Groejes,

Rob